Over Van Deijne Bedrijfswagen Onderdelen

Van Deijne Bedrijfswagen onderdelen is gespecialiseerd in gebruikte onderdelen voor bedrijfswagens. Wij zijn merkonafhankelijk, u kunt dus voor al uw bedrijfswagens bij ons terecht voor onderdelen. Van Deijne Onderdelen Uden heeft een grote voorraad van zowel onderdelen van jonge bedrijfwagens als onderdelen voor oudere bedrijfswagens.

Van Deijne Bedrijfswagen Onderdelen in Uden

Waarom Van Deijne?

Hergebruik van auto-onderdelen draagt bij aan een schoner milieu en lagere reparatiekosten. Vanuit deze gedachte heeft Tonnie van Deijne in 1986 het bedrijf 'Van Deijne Japanse Auto-onderdelen BV' opgericht. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in gebruikte onderdelen van Japanse en Koreaanse merken. Op dit moment zijn meer dan vijfentwintig hardwerkende en goed opgeleide medewerkers u van dienst.

We zijn een vooruitstrevend bedrijf. Door creatief ondernemerschap en een strak georganiseerd demontageproces slagen wij erin om meer dan negentig procent van een schadeauto te hergebruiken. Niet alleen het milieu, maar ook de autobezitter is daarbij gebaat.

En wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om het hergebruik van onderdelen nog aantrekkelijker te maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De 3 P's worden dagelijks harmonieuze geïntegreerd bij Van Deijne Japanse Auto-onderdelen BV:

Planet

De auto geeft ons vrijheid en onafhankelijkheid en is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Jaarlijks bezorgen duizenden afgedankte auto's voor een enorme milieubelastende berg afval. Wij recyclen deze auto voor 91%, waarvan meer dan 65% van de materialen wordt hergebruikt. Hierbij dragen wij een steentje bij aan een schoner milieu.

Profit

Wij zijn al 27 jaar een winstgevende organisatie, zonder gebruik te maken van subsidies. Wij stimuleren particulieren en bedrijven, zowel nationaal als internationaal, voor het hergebruiken van auto-onderdelen. Klanten kopen bij ons hergebruikte onderdelen, die 50% goedkoper zijn dan nieuwe. Hierdoor ontlasten zij het milieu en ook hun portemonnee. Het is een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

People

Wij zijn ISO en KZD*** gecertificeerd, hierin zijn regel- en wetgeving opgenomen. Het welzijn van onze medewerkers staat centraal, veiligheid en werken volgens de nieuwste technieken vinden wij belangrijk. Door ons transparante beleid is de betrokkenheid van medewerkers groot en staan wij open voor innovatie. Met ons team van 25 medewerkers werken wij klantgericht, omdat wij het ook belangrijk vinden dat onze klanten tevreden zijn.